Dance Latin - 5th Superstars Dance Show in Athens

Αρχική σελίδα >> Αθλητικός Χορός >> Σεμινάρια >> 5th Superstars Dance Show in Athens

5th Superstars Dance Show in AthensKτήμα Λιάρου στη Βάρη (πίσω από τη σχολή Ευελπίδων)


    Με πολύ χαρά η Δώρα Σατολιά μας προσκαλεί  το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στο 5o Superstars Dance Show in Athens με την πρωταγωνιστική παρουσία των θρυλικών Slavik Kryklyvyy και Karina Smirnoff! Είναι μεγάλη τιμή να έχουμε κοντά μας αυτούς τους καλλιτέχνες τέτοιου βελινεκούς και για αυτό το λόγο παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής και τους τρόπους διοργάνωσης του event για την έγκαιρη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

1. ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Το Superstars θα πραγματοποιηθεί στο Ballroom του Κτήματος Λιάρου στη Βάρη το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016. Το Κτήμα Λιάρου βρίσκεται πίσω από τη σχολή Ευελπίδων. Ώρα προσέλευσης 10.00μμ. Ώρα έναρξης show 11.00μμ

2. TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Το Superstars είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου χορευτική παραγωγή η οποία πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο με την παρουσία σπουδαίων παγκόσμιων πρωταθλητών. Οι συνεργάτες μου και εγώ στα satolia PRODUCTIONS επιθυμούμε να σας διευκολύνουμε και να σας εξυπηρετήσουμε με οικονομικά εισιτήρια εφόσον θα έχουμε και την δική σας συνεργασία και κατανόηση ως προς την διαδικασία αγοράς τους. Υπάρχουν 3 διαφορετικές τιμές εισιτηρίων ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς τους. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από 27 Οκτωβρίου 2015 και οι παρακάτω τιμές τους είναι οριστικές. Όσο πιο νωρίς αγοράζετε τα εισιτήρια σας βοηθάτε την διοργάνωση να σας εξυπηρετήσει με καλές μπροστινές θέσεις.

REGULAR PRICES Από 4/11 - 30/11 ΚΟΣΤΟΣ 35 ΕΥΡΩ
HIGH PRICES Aπό 1/12 - 22/1/16 ΚΟΣΤΟΣ 45 ΕΥΡΩ
ΑΤ ΤΗΕ DOOR Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 ΚΟΣΤΟΣ 50 ΕΥΡΩ
Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι και ποτό καλωσορίσματος στην πισίνα του Κτήματος Λιάρου. 

3. ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ
Με την προαγορά κάθε 10 εισιτηρίων οποιασδήποτε ημερομηνίας ο σχολάρχης δικαιούται ένα δωρεάν εισιτήριο εισόδου στο Superstars.

4. BONUS CARD DANCE TOURISM @GREECE
Oι συμμετέχοντες στα προγράμματα εκδρομές χορευτικού τουρισμού από τον Απρίλιο του 2015 και μετά (One day stand, NFDB, Dance Weekends @Greece) είναι δικαιούχοι και κάτοχοι της bonus κάρτας χορευτικού τουρισμού από τα satolia PRODUCTIONS (Dance Tourism @Greece) και επωφελούνται με έκπτωση 10% στις παραπάνω αναγραφόμενες τιμές ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς του εισιτηρίου.

5. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣΤα εισιτήρια προπληρώνονται σε συνενόηση με την Δώρα Σατολιά.. Εφόσον πληρωθεί το εισιτήριό σας θα μπορείτε να παραλάβετε και την πρόσκλησή σας για την είσοδο σας στο show η οποία θα σταλεί με courier σε εσάς ή θα την παραλάβετε από συγκεκριμένα σημεία παραλαβών προσκλήσεων που θα ανακοινωθούν από τη διοργάνωση. Οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτα άτομα.
Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο και δεν μπορέσετε να παραβρεθείτε στο show για οποιοδήποτε λόγο, το εισιτήριό σας δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο άτομο ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιο άλλο event των satolia PRODUCTIONS.

6. ΠΡΟKΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Παρακαλώ σημειώστε ότι προκρατήσεις θέσεων ΔΕΝ γίνονται. Οι θέσεις παραδίδονται μόνο με την αγορά των εισιτηρίων. Οι ημερομηνίες αγοράς των εισιτηρίων σας είναι τελικές και δεν θα μπορούν να γίνουν εξαιρέσεις ως προς την καθυστέρηση αγοράς τους σε καλύτερες τιμές ή ως προς την αλλαγή πιο προνομιακών θέσεων. Οι θέσεις σας καθορίζονται ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς του εισιτηρίου σας. Όσο πιο νωρίς αγοράζετε το εισιτήριό σας τόσο πιο μπροστινές θέσεις θα μπορούμε να σας δώσουμε. Την ώρα προσέλευσής σας στο Superstars οι ταξιθέτες θα σας συνοδεύσουν στην καθορισμένη θέση σας. Παρακαλώ σεβαστείτε τον τρόπο αγοράς και διανομής των θέσεων διότι θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος έλεγχος και οργάνωση της ταξινόμησης σας στο χώρο από την διοργάνωση.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε γραπτά στο theodorasatolia@yahoo.com ή τηλεφωνικά στο 6974191707 για να σας δοθεί ο λογαριασμός καταθέσεων εισιτηρίων.

Τα satolia productions είναι νόμιμη επαγγελματική επιχείρηση Υπηρεσιών Καλλιτεχνικών Θεαμάτων και τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες επαγγελματικής δραστηριότητας αποδίδει απόδειξη πληρωμής των εισιτηρίων σας κατά την προσέλευσή σας στο show.

7. ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΣΤΟ SUPERSTARS
Στο Superstars θα συμμετέχουν με τιμητική παρουσία οι πρώτες θέσεις των διαγωνισμών satolia productions καθώς και επιλεγμένοι χορευτές κύρους από την Ελλάδα. Η ελληνική αποστολή για την πλαισίωση του Superstars θα ανακοινωθεί σύντομα.

8. DRESS CODE
Η είσοδος στο Superstars επιθυμούμε να είναι επίσημη. Παρακαλούμε αποφύγετε τις πρόχειρες ενδυμασίες παρουσίασης σας στο χώρο (τζίν, σπορτέξ, αθλητικά ρούχα) αποδίδοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στην παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

9. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ WORLD MASTER CLASSES και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Σεμινάρια υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερα μαθήματα θα παραδοθούν από τον Slavik Kryklyvyy την Karina Smirnoff και τον Michael Malitowski το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιανουαρίου. 

Ημερομηνία: Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016
Ώρα έναρξης: 11:00
Ώρα λήξης: 01:00
Τοποθεσία: Kτήμα Λιάρου στη Βάρη (πίσω από τη σχολή Ευελπίδων)
Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 9605202, 6974191707
Διοργάνωση: satolia.com DANCE PRODUCTIONS