Dance Latin - Επικαιρότητα

Dance TV | Η 1η εκπομπή με θέμα το χορό

Η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή με θέμα το χορό είναι γεγονός. Στις 4 Νοεμβρίου 2012 θα ξεκινήσει η πρώτη χορευτική τηλεοπτική εκπομπή με επίκεντρο το διαγωνιστικό χορό International Latin, Ballroom, Ηip Hop, Οriental, Αrg. Tango, Salsa. Πρόκειται για άλλη μια πρωτοβουλία της Δώρας Σατολιά που αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία.

Dance TV: H Μεγάλη Πρεμιέρα

Η στιγμή για τη μεγάλη πρεμιέρα της πρώτης τηλεοπτικής εκπομπής, με θέμα το χορό, πλησιάζει! Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 8.00μμ, θα συντονιστούμε όλοι στο κανάλι Extra3 και θα απολαύσουμε ένα μοναδικό ταξίδι στο μαγευτικό χώρο του χορού!

Ακρόαση για το Κέντρο "Fever"

Την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί στο Fever, Χορευτική Αudition.

Προγράμματα Ενοικίασης Artistico και Πρόγραμμα για Διαγωνιζόμενα Ζευγάρια

Προγράμματα Ενοικίασης Artistico και Πρόγραμμα για Διαγωνιζόμενα Ζευγάρια. Ενημερωθείτε και επωφεληθείτε!

1o Practice Night του Σ.Α.Χ.Ε.

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2012, πραγματοποιήθηκε στον ανανεωμένο χώρο του Fever Reloaded - Dance Studio & Ballroom στο Χολαργό, το πρώτο practice night για διαγωνιστικά ζευγάρια, από το Σύλλογο Αθλητών Χορού Ελλάδος.

2/10/2011, Συνάντηση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος

Σήμερα, 2 Οκτωβρίου του 2011, πραγματοποιήθηκε στο Dance Fever στο Χολαργό, η πρώτη συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος, για το χορευτικό έτος 2011-2012.

4η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος

Χθες, στις 29 Μαίου του 2011, πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση των Αθλητών Χορού Ελλάδος, στο Dance Fever Ballroom στο Χολαργό. Το Dance Latin Team έδωσε το παρών και σε αυτή την συνάντηση και συνέλεξε πληροφορίες, χρήσιμες για όλους εσάς που αγαπάτε το χορό και θέλετε να είστε ενήμεροι των σχετικών εξελίξεων.

3η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος.

Χθες, στις 3 Απριλίου του 2011, πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση των Αθλητών Χορού Ελλάδος, στο Dance Fever Ballroom στο Χολαργό.

2η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος

Σήμερα, στις 20 Φεβρουαρίου του 2011, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των Αθλητών Χορού Ελλάδος, στο Dance Fever Ballroom στο Χολαργό. Το Dance Latin Team έδωσε το παρών και σε αυτή την συνάντηση και συνέλεξε πληροφορίες, χρήσιμες για όλους εσάς που αγαπάτε το χορό και θέλετε να είστε ενήμεροι των σχετικών εξελίξεων.

Συνάντηση Χορευτών, Σχολαρχών και Προπονητών….και η δύναμη είναι στα χέρια των Αθλητών!

Σήμερα, 30/01/2011, πραγματοποιήθηκε στο Χολαργό, συνάντηση αθλητών, σχολαρχών και προπονητών, έπειτα από το κάλεσμα της Δώρας Σατολιά, για διαμαρτυρία στην πολιτική και στις τελευταίες αποφάσεις της Ε.Χ.Ο.Ε.

Αποκλεισμός ζευγαριών από latin χορευτικούς διαγωνισμούς

Πριν από λίγες ώρες ενημερωθήκαμε για την επιβολή ποινών χρονικού αποκλεισμού από την EXOE σε αθλητές της, οι οποίοι πήραν μέρος στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού της Δώρας Σατολιά που πραγματοποιήθηκε στις 15/1/2011...

Δήλωση περί ελευθερίας του χορού...

Λίγο πριν το τέλος του περασμένου έτους, και μετά από πολύμηνη αποχή του από κάποιες συγκεκριμένες χορευτικές διοργανώσεις, ένας από τους μεγάλους χορευτές της διεθνούς χορευτικής σκηνής, ο Stefano Di Filippo εξέφρασε τις σκέψεις του...

Blackpool Dance Festival 2010

Στο Blackpool στην Αγγλία, πραγματοποιήθηκε από τις 27 Μαίου ως τις 4 Ιουνίου 2010 το παγκόσμιο φεστιβάλ Latin και Ballroom χορών και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή σπουδαίων αθλητών απ’ όλο τον κόσμο!