Dance Latin - Σεμινάρια

The World Champions Masterclass @ Athens

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 θα διεξαχθεί, για πρώτη φορά στη χώρα μας, τρίωρο Master Class με τους τρείς παγκόσμιους πρωταθλητές την Karina Smirnoff , τον Slavik Kryklyvyy και τον Michael Malitowski

5th Superstars Dance Show in Athens

Με πολύ χαρά η Δώρα Σατολιά μας προσκαλεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στο 5o Superstars Dance Show in Athens με την πρωταγωνιστική παρουσία των θρυλικών Slavik Kryklyvyy και Karina Smirnoff!

3rd International Winter Dance Camp - "Romance and Dance on the Lake"

Είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο τρίτο Winter Dance Camp στην Ελλάδα, “Romance and Dance on the Lake” 8 – 11 Iανουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Kazarma Lake Resort & Spa στη Λίμνη Πλαστήρα με την συμμετοχή σπουδαίων προπονητών από το εξωτερικό και από την Ελλάδα!

Σεμινάριο με Ron Montez και Πασχάλη Ζωγρέλη

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 η σχολή χορού In Chorus Dance Studio, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικά επικοδομητικό σεμινάριο του συστήματος DVIDA, με τους Ron Montez και Πασχάλη Ζωγρέλη.

All Star Training Camp 2015 Marius-Andrei Balan & Kristina Moshenska

Η σχολή χορού All Star Dance μας παρουσιάζει το “All Star Summer Training Camp 2015” και μας προσκαλεί στην έκτη σειρά του summer training camp που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 έως την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015.

Latin Camp 2015

Από τις 27 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το Latin Camp 2015, στην Καστοριά, το οποίο περιλαμβάνει και σεμινάρια Latin και με τον Andrew Todorov.

Summer Classes 2015 @ IndepenDance Studio Larissa

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Independance Studio - Larissa παραμένει ανοιχτό για όλο τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο 2015 μέχρι την εκκίνηση της νέας χρονιάς. Το πρόγραμμά μας ετοιμάζεται έχοντας μαθήματα διαθέσιμα για νέους και παλιούς μαθητές!

Summer Lessons with Burn The Floor

Το Καλοκαίρι ήρθε και η ομάδα της BTF θα είναι εδώ και τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί ξέρει πως ο χορός έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας!

Supervised practice session for competitors

Kάθε Κυριακή, πραγματοποιείται ένα δίωρο πρακτικής εξάσκησης για ζευγάρια που ασχολούνται με τον διαγωνιστικό χορό υπό την επίβλεψη του Oleg Lukianoff, σε έναν χώρο με διαστάσεις που επιτρέπουν στους υποψήφιους διαγωνιζόμενους να κινηθούν άνετα όσο σε ένα διαγωνισμό χορού.

Dance Weekends @ Greece - Destination Costa Navarino

Η Δώρα Σατολιά μας καλωσορίζει στο δεύτερο Dance Weekend @ Greece από τις 15 έως τις 17 Μαίου 2015 στο ονειρικό Costa Navarino, στην Πύλο Μεσσηνίας!

Σεμινάρια Χορού Bailar con Maria

Η Σχολή Χορού Bailar con Maria μας προσκαλεί στα σεμινάρια Ευρωπαικών και Λάτιν Χορών, που θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Απριλίου 2015.

Dance Music Festival - Σεμινάρια Χορού

Για μια ημέρα, το Σάββατο 14 Απριλίου 2015, 12 καταξιωμένοι χορογράφοι-χορευτές θα παρουσιάσουν και θα εκπαιδεύσουν στους ενδιαφερόμενους διαφορετικά είδη χορών.

Choreography workshop weekend

Σ' ένα καταπληκτικό χώρο όπως αυτός του Cavo Olympo (http://www.cavoolympo.gr/), στο Λιτόχωρο και με τις καλύτερες προδιαγραφές από πλευράς διδάσκοντος (Giorgos Ronewicz) διοργανώνεται ένα 2ήμερο choreography workshop με θέμα Rumba & Cha-cha-cha, από το Σάββατο 14 Μαρτίου έως Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

Latin Seminar by Mitko & Pelagia

Το γνωστό ζευγάρι αθλητών αγωνιστικού Latin Χορού και αναγνωρισμένο διεθνώς, Mitko Dimitrov & Pelagia Kalyva θα βρεθεί στην Χαλκίδα την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 για ένα 2ωρο σεμινάριο.

Advance Latin Master Class @ Riccardo and Yulia Zagoruychenko

Με πολύ χαρά η Δώρα Σατολιά μας ανακοινώνει ότι ο Riccardo Cocchi και η Yulia Zagoruychenko, κατά την παραμονή τους στην Αθήνα για το 4th Superstars Dance Show in Athens θα παραδώσουν εκπαιδευτικά δίωρα χορευτικά σεμινάρια Advance Latin Master Class!

4o Superstars Dance Show in Athens

Η Δώρα Σατολιά μας προσκαλεί με πολύ χαρά στο 4o Superstars Dance Show in Athens με την πρωταγωνιστική παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών Riccardo Cocchi και Yulia Zagoruychenko!

Steps, Drags 'n' Body Roll The Camp

Είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο 1ο Steps,Drags 'n' Body Roll "The Camp"!

The Champions Show, Lessons & Seminars

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 o Σπύρος Παυλίδης και η Ράνια Κολιού θα βρίσκονται στην Αθήνα για ένα και μοναδικό show καθώς και για σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα.

Camp programme by Let's Dance

Η περίοδος σεμιναρίων της σχολής χορού Let's Dance με τους κορυφαίους προπονητές παγκοσμίως ξεκινάει!

Ανοιχτά δωρεάν Μαθήματα @ Bailarte Salsa!

Η Bailarte Salsa, η μοναδική σχολή αυθεντικής Salsa Cubana στο Περιστέρι, διοργανώνει δύο εβδομάδες δωρεάν ανοιχτών μαθημάτων!

2o Θερινό Camp Χορού

Από τις 27 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί το το 2o Θερινό Camp Χορού στην αθλητική κατασκήνωση Skouras, στη Χαλκιδική.

Latin Camp 2014

Από τις 21 μέχρι τις 25 Ιουλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το Latin Camp 2014, στην Καστοριά, το οποίο περιλαμβάνει και σεμινάρια Latin και με τον Andrew Todorov.

Summer Dance Week @ Kefalonia

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εβδομάδα χορού στο καταπληκτικό νησί του Ιονίου την Κεφαλονιά στις 17-21 Ιουλίου 2014.

3ο International Latin Summer Dance Camp

Στις 11 - 14 Ιουλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το 3ο International Latin Summer Dance Camp, στο ξενοδοχείο ΑKS Hinitsa Bay Hotel – Porto Heli.

3rd International Latin Summer Camp

Στις 11 – 14 Iουλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το 3ο International Latin Summer Dance Camp στην Ελλάδα στο ξενοδοχείο ΑKS Hinitsa Bay Hotel - Porto Heli.

Andrei Skufka - Melinda @ Porto Heli

Οι παγκοσμίου φήμης λάτιν αθλητές Andrei Skufka και Melinda θα παραβρεθούν στην χώρα μας την Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 έως Κυριακή 13 Ιουλίου 2014, για ιδιαίτερα μαθήματα και σεμινάρια.

Summer Intensive Dance Training

Από την 1η Ιουλίου 2014 μέχρι και τις 28 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Dancesport και stretching από τον Oleg και την Alexandra.

Σεμινάριο Associate και Student Teacher DFR ISTD

Η σχολή χορού All That Dance διοργανώνει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων Associate και Student Teacher DFR ISTD.

Royale Dance Sport Camp 2014

Τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα Latin & Ballroom από σπουδαίους προπονητές.

Σεμινάριο "Ο Χορευτής ως Αθλητής" @ Παναγιώτης Πετρογιάννης

Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, πραγματοποιείται σεμινάριο στη σχολή χορού Καφαντάρη με τον Παναγιώτη Πετρογιάννη, για το σώμα του χορευτή και τη σχέση άσκησης και χορού.

Etnia DC Project For Men Styling

Το Etnia DC project for men styling έχει σαν σκοπό να δημιουργηθεί μια επαγγελματική ομάδα για παρουσιάσεις σε διάφορα events και festivals.

Σεμινάρια με τον Goran Knezevic

Το Σάββατο 17 Μαίου 2014 ο προπονητής και διεθνής κριτής Goran Knezevic θα είναι στη σχολή χορού Let's Dance!

Tango Seminar Night από τον ΣΦΧΡ

Ο Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου διοργανώνει βραδιά με σεμινάριο στο tango! Στις 29 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, στην αίθουσα του ΔΟΠΑΡ, θα απολαύσουμε μια βραδιά όπου θα μάθουμε νέα πράγματα σχετικά με το tango από την δασκάλα tango, Bruna Zarini.

Latin Seminars by Carolyn Smith & Denise Abrate

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου και την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 οι Carolyn Smith και Denise Abrate, θα παραδώσουν ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα Latin.

Reggaeton Cubano Seminars

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιούνται σεμινάρια Reggaeton από τον Byron Espin στη σχολή χορού Quickstep στην Αργυρούπολη.

Denise Abrate in Greece

Από την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014 έως τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 θα βρίσκεται στην Ελλάδα η Denise Abrate!

Stretch Your Body

Τηv Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και κάθε Δευτέρα, θα πραγματοποιείται ένα ομαδικό μάθημα για όσους ασχολούνται με τον χορό (ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά) και χρειάζονται ευλυγισία και ενδυνάμωση σώματος.

Professional seminars DVIDA @ In Chorus

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν επαγγελματικά ταχύρυθμα σεμινάρια για επαγγελματίες και προχωρημένους σε επίπεδο Bronze, American Style Associate Smooth και Latin.

Η επιστήμη του Streching - Θεωρία & Πράξη

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο stretching με τίτλο, «Η επιστήμη του stretching εφαρμοσμένη με τον διεθνή εισηγητή και Mastertrainer του Πανεπιστημίου Wingate, Nissim Zoares.

Seminar With Goran Knezevic

Η σχολή χορού All Star Dance διοργανώνει το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 σεμινάριο με τον Goran Knezevic.

Latin - International style Seminar by Oleg Lukianoff

Το Σάββατο, στις 18 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο χορού Latin - International style από τον Oleg Lukianoff.

Dance Show @ Spiros - Rania

O Σπύρος Παυλίδης και η Ράνια Κολιού, οι Πρωταθλητές Ελλάδος Latin 2013, ερχονται στην Κέρκυρα για να μοιραστούν μαζί μας τις χορευτικές εμπειρίες και γνώσεις τους, να μας διδάξουν μυστικά του αθλητικού χορού και φυσικά, να παρουσιάσουν για όλους εμάς ένα μοναδικά υψηλού επιπέδου latin dance show!

1st Winter Dance Camp | “Romance and Dance on the Lake”

Στις 10 - 13 Iανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Winter Dance Camp στην Ελλάδα, “Romance and Dance on the Lake” στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Kazarma Lake Resort & Spa στη Λίμνη Πλαστήρα.

Κύκλος σεμιναρίων Latin American Associate με την Marion Lane

Η σχολή χορού All That Dance, διοργανώνει κύκλο σεμιναρίων Latin American Associate με την Marion Lane...

2nd International Seminar Latin by Ilian Metodiev

Το Σάββατο, στις 14 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σεμινάριο International Latin από τον Ilian Metodiev

Ballroom Lessons With Livio Palmirotta

Η σχολή χορού Let's Dance στη Θεσσαλονίκη μαθήματα Ballroom με τον Livio Palmirotta την Παρασκευή 22 και το Σάββατον 23 Νοεμβρίου 2013.

Lecture & Practice @ Caravas Dance Center

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη και πρακτική στη Samba και στο Tango στην σχολή χορού Caravas Dance Center.

Stretch Your Body

Τη Δεύτερα 11 Νοεμβρίου 2013 και κάθε Δευτέρα θα πραγματοποιείται ένα μάθημα για όσους ασχολούνται με τον χορό (ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά) και χρειάζονται ευλυγισία και ενδυνάμωση σώματος.

Latin - International style Seminar by Oleg Lukianoff

Το Σάββατο, στις 2 Νοεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο χορού Latin-International style από τον Oleg Lukianoff.

Dance Workshop

Την Παρασκευή, στις 2 Αυγούστου 2013 έως το Σάββατο, στις 10 Αυγούστου 2013, πραγματοποιούνται Dance Workshops με τον με τον Ivan Radivo στο Κέντρο πολιτισμού Αλκυόνη.

Youlie Dance Holidays | 28 Ιουλίου - 04 Αυγούστου

Από τις 28 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου 2013 θα λάβει χώρα το event Youlie Dance Holidays όπου μπορείτε να συνδυάσετε χορό και διακοπές στο Avra Hotel στη Ραφήνα.

1o Θερινό Camp Χορού

Από τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 έως την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Θερινό Camp Χορού στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής!

Latin Camp 2013 - Kastoria

Την Κυριακή, στις 21 Ιουλίου 2013, πραγματοποιούνται Λάτιν Σεμινάρια με τον Andrew Todorov!

Σεμινάρια για χορευτές και δασκάλους στο κέντρο χορού Caravas

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 οι κριτές του 3rd Greek Open Championship, θα παραδώσουν σεμινάρια για χορευτές και δασκάλους στο "Κέντρο Χορού Caravas".

2nd International Summer Dance Camp in Greece

Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου έως Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, θα έχουμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στο δεύτερο International Latin Summer Dance Camp στην Ελλάδα, που θα λάβει χώρα στο ΑΚS Hinitsa Bay Hotel στο Πόρτο Χέλι!

Σεμινάρια από τον Slavik Kryklyvyy

Ο μεγάλος προπονητής και χορευτής Slavik Kryklyvyy θα βρεθεί στη χώρα μας από τις 12 – 14 Ιουλίου 2013 για να παραδώσει ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα.

Intensive Dance Training By Oleg Lukianoff

Όπως κάθε καλοκαίρι, για 3η συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζεται η σκληρή δουλειά, με ένα δίμηνο πρόγραμμα 42 ωρών μαθημάτων χορού, International style technique και practice για να υποδεχτούμε τη νέα σαιζόν δυναμικά!

Ute Streicher Advanced Dancesport Seminars

H παγκοσμίου φήμης προπονήτρια των μεγαλύτερων πρωταθλητών κόσμου Ute Streicher, θα παραδώσει υψηλού επιπέδου σεμινάρια για αθλητικά ζευγάρια και μεμονωμένους χορευτές, το Σάββατο στις 22 Ιουνίου 2013 στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΙΣ.

BurntheFloor DanceStudio Larissa

Την Κυριακή, στις 2 Ιουνίου 2013, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο λάτιν και ευρωπαικών χορών στην σχολή χορού Burn The Floor, με τον διοργανωτή του Hellenic Dsncesport Open, πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος, κύριο Δημήτρη Φωκά!

Dancesport Education Athens and beyond

Το πρωτοπόρο πρόγραμμα "Dancesport Education Athens and beyond" επικεντρώνεται στο διαγωνιστικό χορό Latin και Ballroom, με την παγκοσμίου φήμης Γερμανίδα προπονήτρια Ute Streicher.

Σεμινάρια Latin με την Angelina Sibaeva

Η χορεύτρια Angelina Sibaeva θα βρεθεί στην Αθήνα στις 12-14 Απριλίου 2013 για να παραδώσει ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα και να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις της στους Latin χορούς.

Σεμινάρια Latin από τον Zoran Plohl

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 ο Zoran Plohl θα βρεθεί στην Αθήνα για να παραδώσει σεμινάρια χορού και ιδιαίτερα μαθήματα.

Σεμινάριο Latin και Standard

Για άλλη μια φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να υποδεχτούμε στη σχολή χορού Bailando Fuerte τον professional Latin Greek Champion, Σταμάτη Δένδια, για να μας μεταδώσει λίγες, από την πλούσια γκάμα του, γνώσεις!

2ο Dance Sport Training με την Carolyn Smith

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Dance Sport Training, στο οποίο θα βρίσκεται και η Carolyn Smith.

Training Camp with Ekaterina Lapaeva

Στις 8-10 Μαρτίου 2013 θα πραγματοποιηθεί 3ήμερο Training Camp από την Ekaterina Lapaeva με θέμα on "Partnering and Individuality in Dance" στη σχολή χορού Zhivo Dance Team.

Seminars - AGM 3rd IDTA Greek Area Dance Congress 2013

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 ο σύλλογος IDTA Greek Area διοργανώνει σεμινάρια χορού πάνω σε διάφορα είδη χορού. Το www.dancelatin.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εν λόγω διοργάνωσης.

Flexibility & Strength Training

Από την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, και για κάθε Κυριακή, ξεκινάει ένα ωριαίο ομαδικό μάθημα για ευλυγισία και ενδυνάμωση σώματος. Το μάθημα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης.

Dance Teaching Seminar

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και κάθε τρία Σάββατα πραγματοποιείται σεμινάριο διδασκαλίας χορού στο Κέντρο Σπουδών Χορού All that dance.

Σεμινάρια με τον Anton Ganopolsky

Από τη 1 Φεβρουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2013 για τρίτη συνεχόμενη φορά θα είναι κοντά μας ένας από τους καλύτερους προπονητές - κριτές της Γερμανίας και φιναλίστ πολλών Πανευρωπαικών αγώνων, ο Anton Ganopolsy, ο οποίος θα παραδώσει ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα!

Justinas Duknauskas & Anna Melnikova | 3rd Superstars Dance Show & Seminars

Το 3ο Superstars Dance show in Athens είναι γεγονός. Το παγκοσμίου φήμης χορευτικό ζευγάρι Latin Justinas Duknauskas και Anna Melnikova θα παρευρεθεί στη χώρα μας για να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό show την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013.

Body Conditioning and Dance Technique

Την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα διπλό ομαδικό μάθημα για ενδυνάμωση και ευλυγισία του σώματος από την Αλεξάνδρα Πουλοπούλου και στη συνέχεια αυστηρά τεχνική σε Latin-American χορούς από τον Oleg Lukianoff.

Σεμινάριο Standard Χορών

Οι εξαιρετικοί χορευτές, προπονητές , κριτές και δάσκαλοι Carlo Oliva και η Michela Cerea από την Ιταλία θα παραδώσουν σεμινάρια ballroom χορών την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012.

Dance Show & Seminars by Pasquale Maiello & Μελίττα Καραβάκη!

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, στο Fever Reloaded οι πρωταθλητές Ελλάδος Ιnternational Class Pasquale Maiello και Mελίττα Καραβάκη θα μας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο show με χορούς λάτιν και ballroom. Την Κυριακή θα ακολουθήσουν σεμινάρια.

Δωρεάν σεμινάρια για καβαλιέρους...In Chorus!

Η σχολή χορού …In Chorus δίνει την ευκαιρία σε νέους άνδρες ως 35 ετών να τους εκπαιδεύσει με το σύστημα Latin & Smooth American Style εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Δωρεάν μαθήματα χορού από το Μετσόβιο Πολυτεχνέιο

Ο Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προσφέρει τη δυνατότητα εδώ και δώδεκα χρόνια στους λάτρεις του χορού, να έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους είδη χορών.

Σεμινάρια Latin με την Carolyne Smith

Στις 4, 5, και 6 Νοεμβρίου 2012 η Carolyne Smith, μετά την μεγάλη επιτυχία των σεμιναρίων της, θα είναι κοντά μας και πάλι.

Σεμινάριο Latin & Practise

Οι Σχολές Χορού Rose Karra μας προσκαλούν σε ένα μοναδικό Σεμινάριο Latin Χορών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στο Athens Ballroom, στους Αγ.Αναργύρους!

"Practice makes perfect" with Spyros & Rania for latin couples

Σήμερα το βράδυ παραδίδονται μαθήματα λάτιν από τον Σπύρο και την Ράνια στην σχολή Let's Dance.

Dance Seminars 2012 by Oleg Lukianoff

Κάθε Σάββατο από 8 Σεπτεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2012, ο σπουδαίος προπονητής Oleg Lukianoff παραδίδει δίωρο Latin American και International Style σεμινάριο. Θα διδαχτεί αυστηρά τεχνική στους 5 χορούς: Chacha, Samba, Rumba, Paso Doble, Jive.

Σεμινάρια Latin με την Yaroslava Sokolova

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο Latin με την Yaroslava Sokolova.

2ο Latin Summer Training Camp

Η σχολή χορού All Star Dance,στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει για 2η φορά Latin Training Camp από τις 27 έως και τις 30 Αυγούστου.

Πρώτο Indancestrial Latin Σεμινάριο

Για πρώτη φορά, διοργανώνεται απο τη σχολή χορού Indancestrial A.Kalaitzi στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, ένα μοναδικό και επικοδομητικό Latin Camp!

Latin - American Dance Seminars (International style) By Oleg Lukianoff

Όσοι αγαπάμε το χορό δε σταματάμε ποτέ να βελτιώνουμε την τεχνική μας και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι χορευτές! Κάθε Σάββατο από 17 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου 2012, ο σπουδαίος προπονητής Oleg Lukianoff, μας δίνει αυτή την ευκαιρία!

1st International Summer Dance Camp in Greece

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 1oυ International Latin Summer Dance Camp στην Ελλάδα στις 13 ως τις 16 Ιουλίου 2012! To www.dancelatin.gr είναι ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Women Technique Workshops by TANGart

Σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη μέχρι 26 Ιουλίου η ομάδα TANGart διοργανώνει σεμινάρια τεχνικής γυναικών.

2ο Practice Night - Try Out Σ.Α.Χ.Ε.

Έπειτα από την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Practice Night - Try out ,ο Σύλογος Αθλητών Χορού Ελλάδος διοργανώνει την Κυριακή 24 Ιουνίου το 2ο Practice Night - Try out, στο Athens Ballroom, στους Αγ.Αναργύρους!

Joanna Leunis in Athens

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Latin Joanna Leunis θα επισκευτεί για δεύτερη φορά την χώρα μας για να παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα και σεμινάρια από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου 2012!

Σεμινάρια από την προπονήτρια Carolyne Smith

Στις 10-12 Ιουνίου 2012 η Carolyne Smith, προπονήτρια των παγκοσμίων προταθλητών θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να παραδώσει σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα.

Σεμινάρια από τον Stefano Di Filippo

Στις 21 και 22 Μαίου του 2012, θα έχουμε τη μεγάλη τιμή να φιλοξενήσουμε στη χώρα μας, έναν τεράστιο χορευτή.

Epirus Bailatino 2012 | 18 - 20 Μαΐου

Από τις 18 έως και τις 20 Epirus Bailatino 2012, σας περιμένουν 3 ολόκληρες ημέρες γεμάτες latin αλλά και πολλούς ακόμα ρυθμούς στο Epirus Bailatino 2012.

1ο Practise Night - Σ.Α.Χ.Ε

Την Κυριακή, στις 13 Μαΐου 2012 πραγματοποιείται το 1ο Practice Night - Try out που διοργανώνει ο Σύλλογος Αθλητών Χορού Ελλάδος στο Dance Fever Ballroom.

Kizomba Workshop @ Χορόραμα

Η ομάδα Kizomba Greece και η σχολή χορού Χορόραμα διοργανώνουν το Σάββατο 28 Απριλίου ένα workshop Kizomba με τον μοναδικό Abdu-lindo Timy!

Σεμινάριο Αργεντίνικου Τάνγκο

Οι διάσημοι χορευτές, δάσκαλοι χορού, πρωταθλητές Ευρώπης και 2 φορές στους τελικούς του Μπουένος Άιρες, Έλλη Καραδήμου και Gabriel Marino, θα παρευρεθούν στην Κω για ένα διήμερο σεμινάριο Αργεντίνικου Ταγκό

3o All Star Latin Camp

Από τις 18 έως και τις 20 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια latin τεχνικης στη σχολή χορού All Star Dance από τον Prokopi Katiaj.

Σεμινάρια χορού με την Yulie Mouzafiarova

H διεθνούς φήμης προπονήτρια Youlie Mouzafiarova διοργανώνει σεμινάρια Standard , Latin και Tango argentino από τις 17 έως και τις 19 Απριλίου.

Σεμινάριο latin από τον Ηλία Λαδά

Το Σάββατο, ο γνωστός σε όλους μας Ηλίας Λαδάς, από το Dancing with the stars, πραγματοποιεί σεμινάριο latin!

Seminar International style...In Chorus

Mετά απο την επιτυχία συμμετοχής και την δική σας ζητηση θα πραγματοποιηθούν για ακομα μια φορα Open Σεμινάρια "Latin-American Dance International Style" με τον προπονητή και δύο φορές πρωταθλητή Ελλάδος , Oleg Lukianoff στη σχολή In Chorus την Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σεμινάρια Latin με τον Sergej Milicija | 12-13 Μαρτίου

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και την Τρίτη 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν 4 ομαδικά σεμινάρια Latin με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Sergej Milicija στη Θεσσαλονίκη.

Σεμινάρια Latin Τεχνικής

Από αύριο, και κάθε Τετάρτη έως τις 16 Μαίου, πραγματοποιούνται μαθήματα τεχνικής απο τον Θοδωρη Κουγιουμτσιδη.

Private and group lessons with Julie Fryer

Τον Φεβρουάριο, στις 17, 18 κα 19 θα πραγματοποιηθούν ομαδικά μαθήματα χορού από την Julie Fryer.

Σεμινάρια Χορού IDTA

Στα πλαίσια του 2ου IDTA Greek Area Congress, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11-12 Φεβρουαρίου 2012, στον Πολυχώρο ΔΑΙΣ, στο Μαρούσι, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε Σεμινάρια Χορού υψηλού επιπέδου!

Σεμινάρια Τεχνικής Latin

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια Τεχνικής Latin, στην σχολή χορού Dance Roads, από την καταξιωμένη καθηγήτρια χορού Μουρτζάκη Μαριλένα.

Σεμινάρια και μαθήματα με τον Anton Ganopolskyy

Για ακόμα μία φορά ο Anton Ganopolskyy θα βρεθεί στη χώρα μας για να παραδώσει ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα για αθλητές όλων των κατηγοριών από τις 10 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2012.

Σεμινάρια International Style από τη Σχολή In Chorus!

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν OPEN σεμινάρια Latin-American Dance international style στην σχολή "In Chorus"!

Latin - American Dance Seminars (International style) By Oleg Lukianoff

Όσοι αγαπάμε το χορό δε σταματάμε ποτέ να βελτιώνουμε την τεχνική μας και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι χορευτές!

Vivadance Training Camp

To Vivadance Training Camp είναι γεγονός! Oι Σχολές Χορού Viva Dancesport Academy θα φιλοξενήσουν, από τις 3 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2012, τους Carlo Oliva και Denise Abrate!

Σεμινάριο Latin χορών με τον Μίτκο Δημητρώφ και την Πελαγία Καλύβα

Aς παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο λάτιν χορών υψηλού επιπέδου.

Maxim Kozhevnikov & Anastasia Grigoreva, "Back to the dance floor!!!"

Λίγες μέρες μετά την υποδοχή του νέου έτους, μία σπουδαία διοργάνωση θα τραβήξει την προσοχή μας!

1st Dress Making Seminar for Dance

H εταιρεία EVERO.gr, η οποία ειδικεύεται στη χορευτική ένδυση και υπόδυση, μας προσκαλεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στo 1o Dress Making Seminar for Dance.

Σεμινάρια και Ιδιαίτερα μαθήματα με τον Branko Budjevac

Από Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, και κάθε Τετάρτη θα βρίσκεται κοντά μας ένας έμπειρος και διακεκριμένος δάσκαλος και αθλητής χορού International Latin & Ballroom από τη Σερβία, ο Branco Budjevac.

Δωρεάν σεμινάριο Ballroom

Το Σαββατο, στις 12 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη δωρεάν σεμινάριο σε Balroom χορούς. Η σχολή χορού Dance Roads προσφέρει σε όλους μας τρεις ώρες γεμάτες χορό, κέφι και έκφραση συναισθημάτων!

Σεμινάριο "Latin Spirit II"

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 13.00-15.00 θα πραγματοποιηθεί στη σχολή χορού "Gene Kelly Ιλίου" το σεμινάριο "Latin Spirit II".

Σεμινάρια και Ιδιαίτερα μαθήματα με τον Anton Ganapolskyy

Από τις 11 Νοεμβρίου 2011 έως 13 Νοεμβρίου 2011 θα είναι κοντά μας ένας απο τους μεγαλύτερους προπονητές της Γερμανίας, φιναλίστ στην Professional και Amauter κατηγορία απο το 1996 εως 2010.

Μαθήματα Λατινοαμερικάνικων και Ευρωπαϊκών Χορών

Στις 15 και 29 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Σάββατο καθώς και κάθε 2ο Σάββατο μέχρι και τον Ιούνιο του 2012, θα παραδίδονται μαθήματα Latin & Ευρωπαϊκών χορών στην Καρδίτσα...

Σεμινάριο Αγωνιστικών Χορών Latin με τον Jason Roditis

Ο παγκοσμίου φήμης χορευτής, προπονητής και χορογράφος Jason Roditis θα παραδώσει σεμινάρια Latin αθλητικού - αγωνιστικού επιπέδου, στις 27 Οκτωβρίου 2011...

Latin Seminars από τον Oleg Lukianoff

Ο χορός είναι η ελευθερία μας...είναι ένας μαγικός τρόπος να ξεχνάμε τα άγχη της καθημερινότητας και να νιώθουμε δυνατοί! 'Ολοι ξέρουμε πως, όσο καλά και να χορεύουμε, πάντα θα υπάρχουν πράγματα να μάθουμε, ιδέες να "κλέψουμε", τεχνικές να εξελίξουμε!

1ο Σεμινάριο Basic Elements

Στις 16 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 1.00 - 5.00, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο...

Open Classes at Bailarte Salsa

Η σχολή χορού Bailarte Salsa στο Περιστέρι οργανώνει Open Classes χορού για αυτούς που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν.

Michael Malitowski & Joanna Leunis: Seminars/The 2nd Superstars Dance Show

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, θα υποδεχτούμε στις 26 Νοεμβρίου 2011, τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Professional Latin, Michael Malitowski και Joanna Leunis...

Ο Carlo Oliva στην Αθήνα!

Οι Σχολές Χορού Viva Dance έχουν τη χαρά να φιλοξενούν τον Carlo Oliva από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2011!

Σεμινάρια Latin από τον Oleg Lukianoff

Από 1η Αυγούστου 2011 έως και τις 31 Αυγούστου 2011 όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παρακολουθήσει σεμινάρια latin χορών, international style από τον Oleg Lukianoff.

Σεμινάρια Latin με τον Jason Roditis

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, ο ΑΧΣΕ διοργανώνει το δεύτερο κύκλο σεμιναρίων, με τον καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή στους latin χορούς Jason Roditis.

Latin Camp 2011

Τι θα λέγατε για ολιγοήμερες διακοπές στη γειτονική Βουλγαρία, τον Ιούλιο 2011, παρακολουθώντας ταυτόχρονα και σεμινάρια χορού;

Ο Riccardo Cocchi και η Yulia Zagoruychenko στην Ελλάδα!

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Riccardo Cocchi και Yulia Zagoruychenko έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, με πρωτοβουλία της Δώρας Σατολιά!

IDTA Greek Area Congress - Διαγωνισμός

Για 1η φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί Διήμερο Συνέδριο IDTA Greek Area στις 19-20 Μαρτίου 2011, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα, με ολοήμερα σεμινάρια και διαγωνισμό χορού.

Dance Fever Dancing Weekend στο Latin

Το Dance Fever διοργανώνει 5 & 6 Φεβρουαρίου 2011 άλλο ένα 2-ήμερο γεμάτο σεμινάρια σε Latin και Arg. Tango.

Dance Fever Latin Weekend

Πριν καλά καλά μπεί η νέα χρονιά μπορούμε ήδη να κλείσουμε όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου 2011 με πολύ χορό, όπως μπορείτε ήδη να διαπιστώσετε από τα event που έχουμε ανακοινώσει στη σελίδα μας!

Σεμινάρια International Latin από την Karin Rooba

Ακόμα ένα Σεμινάριο από διακεκριμένους χορευτες διοργανώνεται αυτό το μήνα, αυτή τη φορα από την Karin Rooba,η οποία στην Amateur Latin κατηγορία βρισκεται στην 54η παγκόσμια θέση και 1ή στην Εσθονία!

“Γνώρισε το Φλαμένκο”

Η Πρεσβεία της Ισπανίας και το Ινστιτούτο Θερβάντες διοργανώνουν το master class «Γνώρισε το φλαμένκο» που θα δώσουν οι: Lucía Guarnido (bailaora), Mati Gómez (cantaor) y Luis Mariano (κιθαρίστας).

Σεμινάρια Αθλητικού Χορού στη Σκύρο

Και το καλοκαίρι η όρεξη για χορό συνεχίζεται... Καλοκαιρινά σεμινάρια χορού από την Ιωάννα Μπερτσιμά στο πανέμορφο νησί της Σκύρου για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα 28-29 Ιουλίου και 4-5 Αυγούστου 2012 στον ΣΣΟΠΠΑ (Σκυριανό Σύλλογο Οργάνωσης Παραδοσιακών Πολιστιστικών Αγαθών).